Abonnementsartikel

Fagmessen for animalsk landbrugsproduktion, NutriFair i MESSE C Fredericia, har på få år fået et bredt, internationalt islæt både på udstiller- og besøgssiden. Flere end 160 danske og udenlandske virksomheder har reserveret stand på næste års fagmesse, så 2016-udgaven bliver ingen undtagelse.

De besøgende kan blandt andre møde den polske foderstofvirksomhed ETOS, som er ny udstiller i NutriFair-sammenhæng:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- NutriFair er en landsdækkende og vigtig messe inden for husdyrproduktion, og vi forventer, at en stor del af de danske landmænd deltager. Det vil derfor være et godt sted at skabe værdifulde kontakter, konstaterer Uffe Bloch, som repræsenterer ETOS i Danmark.

Reduktion af antibiotika

Den skotske udvikler og producent af hygiejneprodukter til animalsk produktion, Kilco International Ltd. er også ny på NutriFair.

- Danske landmænd er foregangsmænd i at reducere brugen af antibiotika ved at indføre høje standarder for hygiejne og desinfektion. Vi glæder os meget til at møde og samarbejde med erhvervet på NutriFair, siger Kilcos kundedirektør Johan Smit.

Også Bröring GmbH, en af Tysklands største foderproducenter, ser frem til NutriFair. Bröring udviklede for få år siden CulinaCupline-systemet til at give smågrise i farestalden supplerende mælk og flydende prestarter.

- Vi deltager på NutriFair, fordi vi mener, det er den vigtigste messe for svineproducenter i Danmark. NutriFair falder godt i tråd med Brörings produktprogram til svineproducenterne, påpeger Area Sales Manager Jan Bjerg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Trofast udstiller

Hollandske Schippers er en trofast udstiller, som år efter år vender tilbage til NutriFair.

- For fjerde gang i træk deltager vi på NutriFair for at møde landbrugets førende iværksættere og vise dem vores særlige tilgang til moderne husdyrproduktion, hvor produkter, teknologi og viden samles i koncepter, siger Schippers' Division Manager Pigs, Mart Smolders.

Den sydsjællandske virksomhed Jorenku vil også sørge for mange forskellige tungemål i gangene i MESSE C. Firmaet bag det populære tørhygiejnemiddel Staldren er nemlig værter for en stor gruppe af kunder og forhandlere fra hele verden.

De mange gæster kommer blandt andet fra Brasilien, Canada, Rusland, Tyrkiet, Pakistan, Egypten, Saudi-Arabien, Malaysia, Kina, Japan, Kenya, Nigeria samt en lang række europæiske lande.

Femårs-jubilæum

NutriFair kan i 2016 fejre femårs-jubilæum, og lige fra starten har Johnni Pedersen benyttet lejligheden til at invitere store, internationale delegationer til messen. Det er en gevinst for alle, mener han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi knytter endnu tættere bånd til vores kunder og forhandlere under deres besøg. Og samtidig får "vores" besøgende og de andre udstillere rig lejlighed til at mødes - der er indgået mange gode handelsaftaler i de forløbne år, lyder det fra Johnni Pedersen.