Abonnementsartikel

Zarges, der præsenterer sig som en af markedets førende leverandører af sikkerhedsløsninger, har udviklet en aluminiumsboks på hjul, der er særligt egnet til følsomt udstyr og værktøj.

- Vi har kombineret den velkendte professionelle transportkasse i aluminium, som blandt andet udmærker sig ved at være stærk og let, med rullekuffertens princip. Dermed får man både robust, let og ergonomisk transport af udstyr og materialer, så man slipper for at slæbe og overbelaste kroppen. Samtidig er man sikker på, at tingene kommer frem i god behold, forklarer Jan Fahlgren, der er direktør i Zarges Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kassen fås i seks forskellige modeller, og kan rumme fra 28 liter til 195 liter.

- Takket være det fleksible hjuldesign kan man selv tilpasse rulleboksen til sit aktuelle behov. Det gør, at man ikke kun får en nem og ergonomisk transport på jævne overflader som for eksempel asfalt og flisebelægninger. Også i mere ufremkommeligt terræn såsom skovbunde eller byggepladser kører rulleboksen sikkert og stabilt, fortæller Jan Fahlgren.

Hjul, trækhåndtag og andre udvendige løsdele er lette at afmontere, så den kan sendes som flybagage eller stables sammen med øvrige kasser til udstyr og materialer bag i en varevogn.tlu