Abonnementsartikel

Bosch er kommet på banen med den kompakte rundsav GKS 165 Professional, der takket være en ny gearhus-geometri kan tilbyde en større skærekapacitet end normalt med en 165 mm-savklinge.

Saven er kompakt og vejer kun 3,6 kg, hvilket gør den anvendelig til arbejde i besværlige positioner, for eksempel på tage eller stilladser. Rundsaven er desuden udstyret med en robust fodplade i trykstøbt aluminium, som sikrer en god balance under arbejdet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- 99 procent af alle håndværkere har en rundsav, og vi er derfor glade for at kunne tilbyde en kompakt model, der kan save dybere med en mindre savklingediameter og som er anvendelig for alle lige fra elektrikere til tømrere. Saven er let at tage med rundt til forskellige opgaver og kan klare et bredt spektrum af opgaver, siger Niclas Andersen, produktchef hos Bosch i Danmark.

Særlig geometri

Den nye rundsav GKS 165 Professional har en skæredybde på op til 66 miliimetter takket være en særlig gearhus-geometri, som også Bosch' to rundsave GKS 55+ G og GKS 55+ GCE Professional, er udstyret med. Designet skiller sig ud med to særlige detaljer. For det første er den centralt monterede gearhus-spindel betydeligt mindre end på de traditionelle systemer.

Desuden er den anden spindel placeret oppe og forskudt til siden og er derfor ikke inde i den skærende akse.

Det betyder, at savklingen kan skære dybere i materialet, så håndværkeren let kan skære igennem for eksempel tyk isolering eller sammensatte materialer.

En effektiv støvudsugning sikrer et sundere og renere arbejdsmiljø under arbejdet med rundsaven, mens en stærk blæsefunktion sørger for, at håndværkeren har et godt oversyn over skærelinjen og kan opnå præcise skæreresultater.