Abonnementsartikel

Det skal være nemt at fyre korrekt og få det optimale ud af sin brændeovn. Derfor lancerer Aduro A/S lancerer en ny version af Aduro Smart Response app?en, der kan bruges til alle brændeovnsmærker og -typer.

Fra brændeovnsejer til fyringsekspert

I 2014 lancerede Aduro A/S markedets første fyrings-app. Virksomheden besluttede, at videreudvikle app?en, så den nu kan bruges på alle brændeovne uanset mærke.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I videreudviklingen af app?en har vi samarbejdet med Teknologisk Institut og sammen undersøgt, hvordan vi kunne udnytte vores erfaringer til også at kunne guide brugere med andre typer ovne. I mere end et år har vi samlet erfaringer fra vores app blandt Aduro-brugerne, og vi kan se, at brugerne meget hurtigt er blevet eksperter i at fyre i deres brændeovn. Fyringen bliver både miljørigtig og økonomisk med hjælp fra app?en. Disse erfaringer, kombineret med test af en lang række forskellige brændeovnstyper og -mærker samt ved forskellige brugere, har dannet grundlag for tilblivelsen af den nye Aduro Smart Response, forklarer Christian Skovbo, administrerende direktør i Aduro A/S.

Aduro Smart Response præsenteres i en pressemeddelelse som en sensorboks, der sender aktuelle fyringsdata fra din brændeovn til din smartphone eller tablet. Den fortæller blandt andet, hvordan forbrændingen forløber og hvornår der skal lægges brænde på igen. På den måde kan man have sit fokus andre steder og samtidig betjene brændeovnen optimalt.