Abonnementsartikel

Fremtidens håndværkere skal gå i Mascot. Det mener i hvert fald producenten selv, som med deres seneste lancering lover beklædning til håndværkeren, der kræver alt af sine arbejdsbukser. Bukserne præsenteres med lommer og detajler i massevis og en slidstyrke, der kan holde til lidt af hvert,

Med den nye lancering kommer to par bukser, nemlig linjerne Madrid og Adra. Madrid-modellen har hængelommer, mens Adra-modellen har slidstærk forstærkning til for eksempel skruemaskinen på forlommen. Derudover er de to modeller ens.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Virksomheden har i flere måneder udviklet og testet på produktet. Lommer og pasform er blevet justeret og tilpasset efter afprøvning i de forskellige brancher, som produktet henvender sig til. Stoffet er testet på Maskots egne laboratorier, og virksomheden lover højeste niveau inden for eksempelvis slidstyrke. Derudover slår Maskot ned på, at bukserne er komfortable at have på. Bukserne er designet med ergonomisk formede bukseben, så de følger kroppens bevægelser. Også bevægelsesfriheden fremhæves, da bukserne har elastisk materiale omkring knæene, hvor der også er ventilationskanaler.