Abonnementsartikel

For mange husejere er forår ensbetydende med udskiftning og renovering. Til dem med planer om en ny garageport lancerer Hörmann 1. marts kampagnen "Årets port 2016".

Kampagnen Årets Port 2016 har fokus på den elegante portserie RenoMatic. Det er en automatisk ledhejseport til boligejeren, der sætter pris på masser af valgfrihed og kombinationsmuligheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Årets Port 2016 præsenteres på byggerimessen 16, der afholdes i dagene 1. - 4. marts i MESSE C, Fredericia.

På messen kan besøgende se et eksempel på "Årets Port 2016" på Hörmann Danmarks stand. På standen ses en antracitgrå overflade i RAL 7016. Overfladen er af typen Sandgrain, som er glat og elegant, men har en fin struktur, så den er ekstra hårdfør.

Holder på varmen

Ledhejseporten RenoMatic har med 42/20 millimeter tykke portblade en høj varmeisolering. Med porten følger en støjsvag portåbner og to fjernbetjeninger af typen HSE 2BS i en flot matsort.

Teknikken bag fjernbetjeningen er den trådløse BiSecur teknik, som er en krypteringsmetode, der forhindrer, at uvedkommende praktisk talt ikke kan kopiere det trådløse signal og dermed ikke kan trænge ind i garagen. BiSecur-teknikken er udviklet af Hörmann i samarbejde med medarbejdere fra universitetet i Bochum, Tyskland.

Som ekstra tilbehør følger en mekanisk løftesikring, så porten er sikret mod indbrud. Når porten lukkes, er den automatisk låst, da en løftesikring straks griber ind i køreskinnen og dermed effektivt beskytter porten mod at blive løftet. Løftesikringen er mekanisk og fungerer også i tilfælde af strømsvigt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

RenoMatic leveres med portåbner og to fjernbetjeninger, så man kan blive i bilen i regnvejr og køre tørskoet ind i garagen.

Kampagnen kører fra 1. marts - 31. december 2016.