Abonnementsartikel

Husqvarna fra Sverige er en af verdens største producenter af havemaskiner, og virksomheden har årelang erfaring med udvikling af plæneklippere.

Tre nye walk-behind-plæneklippere er nu klar til at blive sendt ud på markedet, og maskinerne er ifølge Husqvarna designet til kræsne brugere og krævende professionelle.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Komplekse plæner

LB 448S er en robust plæneklipper til semiprofessionelle og kræsne haveejere med store eller komplekse plæner. Plæneklipperen er udstyret med en letstartet GCV-motor fra Honda og forhjulstræk.

Klippeskjoldet er støbt i aluminium, hvilket gør det mere modstandsdygtig over for slag og slitage og derfor forlænger plæneklipperens levetid. Klippehøjden kan med et enkelt håndtag justeres fra 30 til 60 millimeter.

Kompakt støvsluger

LC 451S er et godt valg til sportsklubber, grundejere og professionelle, som har brug for en kompakt løsning. Plæneklipperen har en opsamlingspose på 65 liter til græsafklip, så posen ikke skal tømmes så ofte.

Posen er konstrueret sådan, at støv holdes inde i posen. På den måde undgår man at få blæst støv og græs op i ansigtet, når græsset klippes. Udstrakt brug af aluminium giver en langtidsholdbar maskine, der er modstandsdygtig over for rust og anden nedbrydning.

Stor tank

Med LC 551SP effektiviseres arbejdet for de professionelle brugere, idet tanken rummer hele 1,9 liter. Opsamlingsposen skal heller ikke tømmes så ofte, idet den rummer 65 liter. Og posen holder støvet inde, så græs og støv ikke blæser op i ansigtet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

LC 551SP er udstyret med et klippeskjold på 51 centimeter, og klippehøjden kan indstilles fra 26 millimeter til 74 millimeter. Det gør plæneklipperen fleksibel og egnet til både større haver, parker og boldbaner.

Klippeskjoldet på LC 551SP er fremstillet i slidstærkt aluminium, og dækkene er produceret i meget holdbart gummi. Alt i alt er der tale om en plæneklipper med et minimum af vedligeholdelse og med maksimal levetid.