Abonnementsartikel

Det betaler sig at passe på sine værdier. Ikke kun på grund af kroner og ører, men også fordi de personlige konsekvenser i forbindelse med en brand eller et indbrud kan være enorme. Derfor har forsikringsselskabet Topdanmark lavet en ny hjemmeside med film og gode råd til folk der bor på landet.

Topdanmark bringer på hjemmesiden et eksempel på de konsekvenser, et indbrud kan medføre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For Evy og Henning Jensen i Præstø havde det store personlige konsekvenser at have indbrud. Det var parrets 14-årige datter, som opdagede indbruddet. Tyvene var stadigvæk i huset, da hun kom hjem fra skole sammen med en veninde.

- Hun ringede til mig og fortalte, at der var nogen inde i huset. Jeg skyndte mig hjem. Da jeg kom hjem, var de stukket af. Vores datter havde hørt, at de var gået igen. Hun var selvfølgelig helt ude af den, siger Evy Jensen.

Hærget af brand

Familien Jensen har også oplevet, at en brand raserede deres hjem. Det er baggrunden for, at familien og dens historie er valgt til Topdanmarks nye hjemmeside, hvor familien fortæller om konsekvenserne ved blandt andet indbrud og brand.

På hjemmesiden kan man også møde flere eksperter, som fortæller om de ting, som kan nedsætte risikoen for skader på landejendomme.

Kundernes egne sider

- Vi har allerede en TopGård, som giver konkrete råd til skadeforebyggelse i landbrugsbedriften. Nu får alle vores kunder, som har bosat sig på landet, men som ikke nødvendigvis driver landbrug, deres egne sider, som giver konkrete forslag til, hvordan man kan sikre sig mod indbrud, brand og meget andet, forklarer Birgit Knudsen fra Topdanmark Landbrug og tilføjer:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er dejligt at bo på landet, men man kan gøre mange ting, som nedsætter risikoen for at gøre det til en dårlig oplevelse. Når man bor på landet, er der tit langt til nærmeste nabo og brandvæsenet. Det betyder, at risikoen ved tyveri og brand, er anderledes, end hvis man bor på 3. sal.

Du kan se den nye side på www.topdanmark.dk/landliv.