Abonnementsartikel

Når man fejer, skurer eller skrubber på jobbet, skal koste og børster passe præcis til opgaven og være i professionel kvalitet. Sådan lyder målet for den danske virksomhed Roliba A/S, hvis nye Premium-serie udelukkende fås i håndværker-butikker, byggemarkeder, trælasthandler og specialforretninger, og netop er præsenteret i en pressemeddelelse.

Specialkoste præcis til opgaven

I Premium-kostene og -børsterne indgår vidt forskellige hår og fibre, blandt andet nylon, arenga, hestehår, piassava samt tampico- og cocofibre. Alle børstehår er udvalgt og testet for at sikre, at man får en specialkost, der løser opgaven perfekt, lover Roliba. Uanset om der skal afsyres en murstensvæg eller bare fejes hurtigt og effektivt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Holdbare og vejrbestandige

Alle seriens koste og børster fremstillet med en støbt, 100 % vejrbestandig plastoverdel, der ikke kan ødelægges af råd eller fugt.

Premium-serien omfatter blandt andet gadekoste, skolekoste, værkstedskoste, syre- og kalkkoste, støvkoste, spandebørster, gulvskrubber og bilbørster. Der er 4 forskellige skafter, som passer til alle Premium-koste og -børster. De fås i fast længde på 150 cm eller med teleskop, så skaftet kan blive helt op til 280 cm, samt i udgaver med vandgennemløb for at lette rengøringsarbejdet.