Abonnementsartikel

Efter flere år med et pænt overskud, kan foderfirmaet HH Care nu præsentere det bedste resultat i firmaets historie. Samtidig udvides ejerkredsen med Josephine Sundberg Hollnagel som efter ni år hos HH Care nu indgår i bestyrelsen. Ejerkredsen udgøres nu af Bo Kristoffersen, som er involveret i den internationale springsport og er stævnearrangør af World Cup stævnerne i Odense, Gert Kristensen og Josephine Sundberg Hollnagel.

- Heste er min livsstil, også via mit job. Nu byder muligheden sig for at blive en endnu større del af HH Care og være med til at sikre firmaet fremover. HH Care galopperer derudad, og det vil jeg være en del af, siger den 43-årige hestepige, der oprindeligt har en baggrund i reklamebranchen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

HH Care, tidligere Marstall Danmark, så dagens lys i 2003 i Gert Kristensens garage i Give, hvorfra han solgte hestefoder. I dag har HH Care efter eget udsagn hele paletten til hestefolket, hvilket blandt andet er hestefoder fra Marstall, Spillers og HH Cares eget foder.

Desuden forhandler firmaet tilskudsprodukter fra TRM, Equine America, Boehringer Ingelheim samt spåner og træpiller til strøelse.

jf