Abonnementsartikel

Med hesten i centrum har Dansk Varmblods gallashow givet os mindeværdige oplevelser år efter år samt musikalske oplevelser, hvor topnavne fra musikkens verden har sunget deres populære sange, mens hingstene har danset omkring dem. Gallashowet 2016 bliver naturligvis ingen undtagelse.

Den danske reggae- og soulsanger Wafande kommer og underholder, og der er ingen tvivl om, at den to meter høje humørspreder vil sætte gang i festen og et beat på "Byens Puls". Det samme vil vinderen af Danmark har talent 2015, beatboxeren Thor Mikkelsen - mon han kan finde et beat, der passer til nogle af de eksplosive gangarts- eller springheste vi får at se i gallashowet i stort antal - det tror vi.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Show med ænder

I 2012 viste hun et fantastisk show med heste og geder, og i år har Anne Krüger ænder med til Herning, og der er garanti for god underholdning. Det er der også, når den verdensberømte og meget imponerende, hollandske Frieserkvadrille vil tryllebinde publikum.

Åbningsnummeret i 2015 bjergtog publikum, da den internationale franske dressurrytter Alizée Froment viste dressur i høj klasse uden sadel og trense. Hun har andre numre på sit repertoire, og dem vil hun dele med os alle i Boxen.

Sørger for god underholdning

Bag showet i Herning står et showudvalg bestående af engagerede og innovative DV-medlemmer, som vier en god del af deres tid til at sørge for, at vi bliver underholdt i godt tre timer fredag og lørdag aften under hingstekåringen.

I lighed med de mange andre frivillige, som er på job før, under og efter hingstekåringen, er deres indsats ubetalelig. Showudvalget består af: Lene Midtgaard, Janni Thermann, Lene Karmark, Søren Gravesen samt Susanne Hvid og Casper Cassøe fra sekretariatet.