Abonnementsartikel

Billetsalget til Dansk Varmblods Hingstekåring - Herning Horse Show - kører for fuldt tryk, og billetterne rives væk til det arrangement, der afholdes i dagene 16.-20. marts i MCH Messecenter Herning.

Ifølge Dansk Varmblod har billetterne til de to gallashow fredag og lørdag solgt bedre end nogensinde tidligere, og til lørdag aften er der nu solgt knap 8.000 billetter. Kapaciteten i Boxen er 9.100, så det må anses at være nødvendigt at reservere billetter nu, hvis man vil sikre sig en plads, inden der meldes udsolgt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

200 billetter tilbage

Til fredag aften er der allerede solgt mange flere billetter, end fredagens gallashow før har trukket, og det forventes, at billetsalget kommer op på knap 2.000 flere end tidligere år.

Lørdag middag vil der inden længe være udsolgt til Stutteri Ask Grand Prix i Equsana Arena Hal M, hvor der i skrivende stund er cirka 200 billetter tilbage.

Derfor skal man være hurtig for at sikre sig plads til den eftertragtede Grand Prix-springning lørdag middag.

Dansk Varmblods sekretariatschef Casper Cassøe, der står i spidsen for arrangementet, kan samtidig meddele, at alle VIP-pladser er udsolgte, og det endda på trods af en øget kapacitet på knap 40 procent.

- Vi er nu kommet så vidt, at vi roligt kan melde ud, at vi forventer 60.000 besøgende i år. Det lyder nok meget optimistisk, men det ser ud til at blive en realitet, og det vil betyde, at hingstekåringen øger besøgstallet med knap 20 procent fra sidste år, lyder prognosen fra Casper Cassøe.