Abonnementsartikel

Der lyder for første gang hestevrinsk og hovslag i Jyske Bank Boxen. Hele MCH Messecenter Herning har endnu engang undergået en større forvandling og er nu i gang med Dansk Varmblods 37. Hingstekåring - Herning Horse Show

I løbet af de næste dage vil man kunne opleve hingstekåring, unghestechampionat, auktion over hingste og rideheste, internationale dressur- og springklasser, gallashows, dressurclinics, DM og EM for beslagsmede, udstyrsmesse og meget mere i MCH Messecenter Herning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De tre haller med ridebaner er alle klar, og den første ridebane, der blev taget i brug, er Equsana Arena Hal M, hvor der onsdag aften trænedes løsspringning for hingste, ligesom den første afdeling af Katrinelund Unghestechampionat for 5-årige springheste blev afholdt.

Mønstring på fast bund

Torsdag formiddag gik det løs med hingstekåring præsenteret af Ridehesten i Danish Computer Arena Hal E, hvor det gjaldt mønstring på fast bund. For første gang bliver det ikke på en asfaltbane, men på en bane af skridsikre gummimåtter.

Dressurrytterne åbnede festen i Jyske Bank Boxen torsdag, hvor Proshop Europe Prix St. Georges CDI*** finder sted.

For alle tre opvisningshaller gælder det, at der i direkte forbindelse med ridebanen er en mindre ridebane, og udenfor Jyske Bank Boxen er der opsat et gigantisk telt med 25 x 65 meters opvarmningsbane, hvorfra rytterne kan ride direkte ind i Boxen.

Se billedgalleri fra Hest & Ryttermessen her - galleriet opdateres løbende.