Abonnementsartikel

Ponyelskere kan allerede nu sætte kryds i kalenderen ved 2. påskedag, for her afholder Hovmarkens Ridecenter ved Slagelse Pony Hingsteshow 2016.

Det er fjerde år i træk, showet afholdes, og arrangørerne forventer, at mange fine avlsgodkendte ponyhingste på tværs af forskellige racer vil blive vist frem for publikum.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hingstene bedømmes af kvalificerede dommere, og inden showdagen er omme, skal vinderne af dagens eksteriør- og brugsklasser samt dagens publikumsfavorit kåres og have tildelt sponsorpræmier.

Udover at nyde de flotte hingste kan publikum se frem til at opleve en række showindslag inden for forskellige discipliner, og arrangørerne lover et både imponerende og spændende show. I løbet af dagen har publikum mulighed for at deltage i det store amerikanske lotteri, hvor flotte præmier fra gavmilde sponsorer er på højkant. For det yngre publikum er der mulighed for at deltage i tegnekonkurrencen.

Byder på lidt af hvert

Gode forhold for både publikum og de mange hingste samt showdeltagere har været et vigtigt parameter i valget af rammerne for årets Pony Hingsteshow. Showet afholdes hos Hovmarkens Ridecenter, Slagelse Landevej 34, 4200 Slagelse. Stedet råder over to ridehuse samt to udendørs baner, bokse til hestene og et cafeteria, som byder på lidt af hvert.

Interesserede kan følge med på Facebook-siden "Pony Hingste Show Sjælland" og hjemmesiden www.ponyhingsteshow.dk, hvor der løbende kommer information til både hingsteholdere og tilskuere. På hjemmesiden kan resultaterne af de foregående års Pony Hingsteshow Sjælland også ses.