Abonnementsartikel

Fra mandag den 28 marts og resten af uge 13 sælger Finn Jensen Motorsalg i Hjortshøj brugt materiel til 1.000 kroner pr. stk.

Her vil der blive solgt brugte sneplove, fejekoste, pladevibratorer, skovle, sæder, motorer og meget andet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge Finn Jensen er de fleste ting materiel, der har brug for en kærlig hånd eller tilpasning, men der er også mange nye dele som sæder og motorer og en del hydraulikkomponenter.

Fra en nedlagt maskinforretning har Finn Jensen overtaget en del brugte fejekoste til redskabsbærere samt en del nye reservedele.

Overgemte nye eller let brugte benzin-, diesel- og elmotorer i forskellige størrelser er også til salg for 1.000 kroner.

Lidt tålmodighed

- Jeg ser frem til en uge med godt salg. Da alle varer sælges som afhentning, bliver der måske lidt travlt, men jeg håber køberne har lidt tålmodighed, siger Finn Jensen.

- For god ordens skyld - og for Skats - så er priserne plus moms, tilføjer han med et skævt smil:.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Finn Jensen Motorsalg har drevet virksomhed siden 1977 - de seneste 12 år med import og salg af små motorer samt larvebånd og tilbehør til mindre entreprenørmateriel.

Firmaet sælger nye motorer og materiel til hele landet og har eksport til blandt andet Grønland af hydrauliske pumpestationer.

Desuden er en del brugte maskiner gennem årene solgt til eksport til især Polen og baltiske lande.