Abonnementsartikel

Der er både tid og penge at spare, hvis man vælger Fibo-Trespo vægpaneler, eksempelvis når køkken eller bad skal renoveres. Panelerne er vådrumsmembran og fliser i ét, og er godkendt efter Byggebranchens Vådrumsnorm.

Vægpanelerne er af en 11 mm, 7-lags birkekrydsfinér, der har en maksimal stabilitet, fordi birk ikke giver sig. Forsiden af de 60x240 cm store plader er højtrykslaminat, og bagsiden er spærrelaminat. Der er indbygget vådrumsmembran, og de samles med Aqualock-låsesystem, som er et kliksystem, hvor man ikke kan se samlingerne, der forsegles med tætningsmasse. Overfladerne tåler direkte vandsprøjt og store temperatursvingninger. Tilmed er panelerne bæredygtige naturprodukter, der ikke påvirker boligens indeklima.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vådrumspanelerne fås i flere end 700 design og farveskalaer. Der findes både moderne og klassiske designs. Der findes også en hel serie af profiler, som anvendes til hjørner og samlinger. Er det køkkenet, som står for skud, findes der plader efter samme princip til dette, og som er udviklet og designet til køkkenmiljøer. Der er eksempelvis overflader med rustikt betonlook, matte sten, børstet metal, højglans og mosaik.