Abonnementsartikel

Nu kommer motorplæneklipperen op i et højere gear, når det gælder komfort og nemhed i arbejdet med at pleje græsset. Jonsered præsenterer LM2247 C, CD og CDP som værende lette at køre. Samtidig loves det, at plæneklipperne har kraften og skæret til at klippe helt tæt, hvis det ønskes. Blandt andet er der mulighed for bio-klip, så græsplænen gøder sig selv med afklip i mikrostørrelse.

Justerbar og forskellige klippesystemer

Jonsereds nye plæneklippere har ergonomisk håndtag, der nemt kan justeres og klappes sammen til nem opbevaring og transport.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er let at justere klippehøjden, og maskinerne har både et beskyttende komposit skjold og en støvhæmmende opsamler af stof, der samler alt op fra græs og løv til kviste. Man kan hurtigt skifte mellem de forskellige klippesystemer - fra opsamling til udkast eller bio-klip.

Selve klippet sker med Highlift knive i en bredde på 47 cm, og Briggs & Stratton motorerne på 125 og 140 cc er kendt for deres høje driftssikkerhed. Modellerne Jonsered LM2247 CD og CDP er selvkørende. Desuden har CDP-modellen automatisk choker til hurtig start under alle forhold.

Effektiv rengøring og vedligeholdelse

Det er let at komme til alle dele på de nye motorplæneklippere. Og som en ekstra fordel er der tilkobling af vandslange. Det giver en effektiv rengøring af klippedækket og gør det nemmere at holde klipperen i god stand i mange år.