Abonnementsartikel

Et Kinderæg af en maskine

Den dieseldrevne Rider P 525D er som et Kinderæg med flere muligheder i samme maskine.

Den robuste kabine holder vand og stormstyrke ude, mens du kan styre maskinen tørskoet med alle betjeningsgreb inden for rækkevidde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Rider P 525D er udviklet særligt for fagfolk, der har brug for en stærk og alsidig maskine, der kan klare alt fra græsklipning til snerydning. Rider manøvrerer let igennem komplekse arealer, smalle områder og stejle skråninger. Og gør det i alt slags vejr, præsenterer Jakob B. Hansen, administrerende direktør for Husqvarna Danmark, i en pressemeddelelse.

Rider P 525D er udstyret med flere features, blandt andet hydraulik-kit, LED arbejdslys og et varmelegeme, der gør det behageligt at arbejde på en kold dag.

Det frontmonterede klippeaggregat, der sælges separat, giver overblik over arbejdsområdet. Og så kan der tilkøbe tilbehørsdele, der forlænger Rider P 525Ds sæson, så maskinen kan bruges året rundt. Der kan blandt andet tilkøbes sneslynge, sneblad, sneplov, blæser, ukrudtsbørste, spreder og kost.

Effektiv græsklipning af store arealer

Traktor TS 343 loves at gøre græsklipning af store arealer til en leg. Traktoren er komfortabel, let at betjene og styre, og så sikrer Endurance-motoren med to cylindre en imponerende drivkraft.

- Jeg er begejstret for Husqvarnas nyudviklede klippeaggregat Clear-Cut?. Som et af de få i klassen er traktor TS 343 svejset sammen med tykt stål og forstærkningsbånd for at sikre, at du får en maskine med lang holdbarhed, fortæller Jakob B. Hansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En anden feature er knivsystemet RapidReplace?, der gør det let og sikkert at afmontere knivene uden brug af værktøj. Det betyder, at du ikke er afhængig af andre til at udskifte knive.