Abonnementsartikel

Den nyudviklede Climber serie 10 fra italienske Grillo er i forhold til dens mindre forgængere, model 7- og 8-serien, blevet udstyret med permanent firehjulstræk, nyt design, større dæk og bredere klippebredde, siger Kim Baagø, KIBA Parkmaskiner i en pressemeddelelse.

Ifølge producenten gør firehjulstrækket sig godt ved stejle stigninger, og den er skabt til græsslåning på svært fremkommelige steder. Derfor er den udstyret med store terrændæk og en effektiv differentialespærring. Det lave tyngdepunkt giver Climber en god stabilitet i ujævnt terræn.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Største model i Climber 10-serien er udstyret med et 98 centimeter klippeaggregat med sving-knive specielt for grovklipning. Klippehøjden er helt op til 135 millimeter. Førerpladsen er ergonomisk indrettet med god beskyttelse af chaufføren, og alle betjeningsgreb er inden for rækkevidde.

Sæde med med komfort

Traktorsædet med høj ryg, ekstra affjedring, vægtjustering og justering af længde, højde, rygvinkel og lændetryk, ifølge producenten yder dette sammen med sikkerhedsselen chaufføren god komfort og sikkerhed under arbejdet i vildnisset.

Climber 10-serien leveres med to-cylindrede Briggs & Stratton motorer fra den professionelle serie. Motorerne er udstyret med oliepumpe, særligt luftfilter for støvede omgivelser, Grillos egen støjsvage lydpotte og yder tilstrækkelig med kræfter til grovklipning af skrænter. Alle Climbers er forsynet med elektrisk start, magnetkobling og lys.