Abonnementsartikel

Den nye plæneklipper Raptor FlipUp fra Hustler har et par nyheder, som uden tvivl vil glæde tilhængerne af de amerikanske Zero Turn-klippere. Det oplyser den danske importør, ZTR ApS.

Tidligere har det været lidt besværligt at komme til under klippeskjoldet på Zero Turn-maskinerne, men Raptor FlipUp har fået elektrisk højderegulering, og med denne nye funktion har Hustler sørget for, at klippeskjoldet kan klappes helt op ved at flytte et håndtag til servicestilling. Ved et tryk på en knap stiller klipperen sig ganske enkelt op i lodret position, klar til vask og eftersyn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Raptor FlipUp ligner ved første øjekast de modeller, som vi kender i forvejen. Det er altså en ægte Zero Turn, hvor både hastighed og retning styres via de to styrestænger, så man præcist og ubesværet kan suse rundt om plænens forhindringer.

Lettere at rengøre

Hustler var i 1964 først til at bygge en ægte Zero Turn-plæneklipper, men i Europa har små knækstyrede riders med frontmonterede klippere længe været mere populære, netop fordi de er lettere at rengøre end de hurtigere og kraftigere Zero Turn-maskiner fra USA. Med nyheden fra Hustler kan man nu kombinere alle fordelene i én maskine.

Raptor FlipUp kommer med en to-cylindret Kawasaki motor på 23 hestekræfter, en bred tre-knivsklipper på 122 centimeter og altså den patenterede Quickflip-teknologi, som gør rengøringen legende let - altså det bedste fra begge verdner.