Abonnementsartikel

En batteritrimmer for den miljøbevidste kan man kalde Husqvarnas nye batteritrimmer 336LiC. Den er med sine tre kg let at håndtere, og ergonomien er i top med balancepunktet tæt på kroppen, fortæller den svenske producent i en pressemeddelelse.

Det miljøvenlige li-ion-batteri giver trimmeren massiv styrke og lang holdbarhed på en opladning. Og så er trimmeren så lydsvag, at man næsten glemmer, at den er i gang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En anden gevinst ved batteritrimmeren er, at den kræver et minimum af vedligeholdelse. Den består af ganske få servicedele, og har man ét Husqvarna-batteri, passer det til hele Husqvarnas serie af batteriprodukter.

Delbar trimmer til flere behov

En multimaskine til flere behov er Husqvarnas nye trimmer 129LK. Med et enkelt klik forvandles den benzindrevne trimmer på få sekunder til en blæser, stangsav, kultivator, hækkeklipper eller kantskærer. Skaftet kan deles i to, så trimmeren let kan opbevares eller transporteres.

Motoren og startmekanismen på trimmer 129LK er konstrueret, så maskinen kan starte hurtigt med mindst muligt besvær. Og takket være en gennemsigtig tank kan man følge med i brændstofniveauet. Håndtaget kan justeres, så det passer til brugerens højde og armslængde. På den måde bliver maskinen ekstra let og behagelig at håndtere.jf