Abonnementsartikel

Når foråret spirer frem, har Nilfisk flere løsninger, der sætter fart i den udendørs rengøring. Taget kan eksempelvis renses hurtigt og nemt med Roof Cleaner, som kobles på en højtryksrenser, og som Nilfisk nu præsenterer i en pressemeddelelse.

Sikker rengøring højt oppe

Artiklen fortsætter efter annoncen

Når taget på et etplanshus skal renses, kan det foregå med fødderne solidt plantet på jorden. Teleskopstangen giver en rækkevidde på op til 15 meter, når den specielle rensevæske skal lægges ud på taget. De skadelige belægninger fra vinteren opløses gradvist af skummet, inden næste regnvejr naturligt skyller det hele ned i tagrenden.

Resultatet er helt rene tagsten og -plader, som er fri for bevoksninger og tager sig flot ud i mange måneder, lover Nilfisk. Hvis der er ekstra beskidte steder på taget, der skal skrubbes, kan man skifte fra skumdyse til børste.

Drivhus, havemøbler og bil med 3-i-1

Mange udendørs ting har godt af en forårsrengøring, der kommer helt i bund. Nilfisk 3-i-1 Multibørsten sættes på højtryksrenseren, og de tre forskellige børstehoveder udnytter vandtrykket på hver sin måde.

Valgmulighederne betyder, at rengøringen dels kan være skånsom med roterende børster på store, sarte flader som vinduespartier og drivhusglas. Dels hente snavset ud af hjørnerne, eksempelvis med det specielle børstehoved til havemøbler.

Bilvask kan foregå med det roterende børstehoved, hvor der kan påfyldes bilshampoo. Mens børsterne arbejder i en strøm af vand, kan man dosere mængden af shampoo, og den medfølgende fælgbørste giver rengøringen den sidste finish.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Roof Cleaner og 3-i-1 Multibørsten passer til alle Nilfisk højtryksrensere og fås blandt andet i byggemarkeder og gør det selv-butikker.