Abonnementsartikel

Dyrskuepladsen i Skive vil allerede inden den officielle start på MidtWest Farmshow den 18. juni summe af liv og små stemmer, idet fredag den 17. juni er afsat til børnene. Her har arrangørerne ligesom tidligere år inviteret skoleklasser, institutioner og dagplejere ned på pladsen til klappedyr og masser af børneaktiviteter.

I 2015 fik Børnenes Dag for de større børns vedkommende en ekstra dimension, idet der var forskellige små oplæg om forskellige dyr og maskiner. Det var en succes, og der arbejdes på igen i år at lave en række lignende faglige indslag.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Lørdag den 18. juni står i dyrenes tegn. Det er dyrskuedag, og der bliver rig mulighed for at se masser af flotte dyr: kreaturer, heste, får og geder.

Børnene kan udstille deres kæledyr på 4H's børnedyrskue. Og selv om man ikke har et kæledyr, kan man udstille mange andre ting: sin flot pyntede cykel, sit bedste legetøj, en fantasifuld kage eller noget fra haven. Kun fantasien sætter grænser.

Stort udstillerområde

De seneste år har udstillerantallet været stigende. Flere udstillere reserverede allerede en plads umiddelbart efter sidste års Farmshow. En stand på Farmshow i Skive giver god mulighed for at vise og fortælle om sine produkter og komme i kontakt med et bredt publikum fra både land og by. Alle typer af virksomheder er velkomne som udstillere på Farmshow, hvad enten det drejer sig om produkter henvendt specielt til landmænd eller mere generelt til hus-, have- og fritidsfolket.

Kreative aktiviteter

Både fredag og lørdag vil der være et kæmpe legeland på pladsen. Derudover bliver der blandt andet en halmlegeplads, en sandkasse med mange maskiner, pedaltraktorer samt legetæppe med dyr, bondegård, traktorer m.v. Der vil også begge dage være mulighed for kreative aktiviteter af forskellig slags.

Lørdag byder på havetraktortræk, som også er blevet en fast tradition. Der konkurreres i forskellige klasser: Standardklasse, modificeret klasse og modificeret/showklasse. I standardklassen kan alle havetraktorer være med, og føreren skal være fyldt otte år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I de to store ringe vil der foregå præmiering og fremvisning af både kreaturer og heste samt af børnedyrskuets dyr.