Abonnementsartikel

Den 17. og 18. juni 2016 byder LandboNord igen velkommen til Hjørring Dyrskue. Programmet er spækket med oplevelser for store som små, og der er lagt op til nogle festlige og dyrerige dage for både landboere og byboere.

Landboungdom forestår som noget helt nyt en konkurrence om at blive Nordjyllands bedste bonderøv. Indledende runde ligger fredag aften og finalen er en del af lørdagens Dyrskueshow.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Husdyrene er traditionen tro omdrejningspunktet på dyrskuet, og som noget nyt i år er det for første gang muligt at udstille 1 års heste til bedømmelse. Man kan også tilmelde sig en fremtidskonkurrence, hvor den endelige afgørelse bliver om 2 år - altså når hestene bliver udstillet for 3. gang.

Publikum vil igen i år kunne opleve den kendte kok, Nikolaj Kirk, der blandt andet er kendt fra TV-programmet "Nak og æd", når han kokkererer lækre retter i LandboNords køkken - i år kan publikum prøvesmage insekter, da Kirk eksperimenterer med at lave mad med melorme og græshopper.

Et andet nyt tiltag er et nyt outdoorområde, hvor der bliver forskellige tilbud til gæster med interesse for udendørsoplevelser og aktiviteter.

Der er også et fyldt underholdningsprogram med bl.a. Anna Krüger fra Harmony International. Showet kan opleves fredag aften og lørdag eftermiddag.

jf