Abonnementsartikel

I anledning af at Stihl kan fejre 90 året for sin grundlæggelse, vil der på Stihl/Vikings stand på Roskilde Dyrskue den 3.-5. juni trækkes lod om en batteridrevet hækkeklipper HSA 66.

For 90 år siden var det fabrikationen af en elektrisk 2-personers motorsav til brug i savværker, der bar omsætningen hos Stihl oppe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Siden har Stihl lagt stor energi i at finde nye innovative løsninger med høj holdbarhed og dermed skabe maskiner, der har høj værdi for brugeren år efter år.

Et batteri til flere maskiner

På Stihl/Vikings stand vil der blandt andet være mulighed for at se hele sortimentet af de støjsvage batterimaskiner til mange forskellige formål. Alle de store batterimaskiner benytter samme batteri, hvilket betyder at, brugeren kun behøver et batteri til sine maskiner.

Stihl vil også vise en ny batterilinje frem, Compact. Compact-maskinerne er designet til den mindre have - og har derfor også et mindre batteri, en lavere vægt og lavere udsalgspris.

På standen finder man også Stihls østrigske lillesøster Viking, der i de seneste år kommet mere og mere på banen med et stort sortiment af plæneklippere samt både kompostkværne, vertikalskærere samt fræsere til køkkenhaven.