Abonnementsartikel

Selv om det er gået stærkt med at sælge stande til messen Maskiner under Broen den 24. - 25. august er der stadig ledige stande. Det oplyser arrangørerne af messen.

- Det er rigtig glædeligt, at der nu er solgt over 3/4 af standene på arealet ved Lillebæltsbroen. Det betyder, at vi som arrangører har en messe, der allerede nu er sikret et positivt økonomisk resultat, siger formanden for messeudvalget, direktør Niels Kirkegaard, GMR Maskiner, som samtidig er formand for Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Flere udstillere vil være med

- Vi kunne allerede i marts konstatere, at interessen for Maskiner under Broen var stor fra vores medlemmer, og da de er en række af de førende leverandører i branchen, er der naturligvis en række andre udstillere, som også gerne vil være med, fortsætter Niels Kirkegaard og tilføjer:

- Maskiner under Broen er etableret for at tiltrække kunderne fra Vestdanmark, fordi vi har konstateret, at vi savner mange fra Jylland ved Have & Landskab i Slagelse.

Udstillingsleder Erik Nissen fortæller, at det praktiske arrangement skrider godt fremad. Opgaver som forplejning og anvisning af parkering er overladt til lokale frivillige, som er vant til at arbejde på pladsen i forbindelse med andre arrangementer, og det er en stor hjælp.

- Vi har også både hjemmeside og en facebookside på plads. I første omgang fortæller de primært om, hvad udstillerne kan forvente, men efterhånden vil vi naturligvis sætte mere og mere fokus på de besøgende. Der er også lagt en plan for markedsføring i fagbladene, hvor der vil blive annonceret massivt i august, siger Erik Nissen.

Der er indgået aftale om håndtering af forhåndsregistrering med samme firma, som håndterer billetter til Have & Landskab. Systemet er ikke klar endnu, men det kommer til at fungere med forhåndsregistrering via hjemmesiden for at minimere ventetiden ved indgangen. Det er der gode erfaringer med fra Have & Landskab.