Abonnementsartikel

Flere nye hækkeklippere er nu på vej fra svenske Husqvarna, herunder en all-round hækkeklipper til ensartede hække samt en stang-hækkeklipper til klipning i højden.

All-round hækkeklipperen all-round hækkeklipperen 226HD75S er udstyret med X-Torq motoren, der maksimerer knivenes hastighed. Effektiviteten går ikke ud over miljøet, men tværtimod så reducerer motoren ifølge Husqvarna både brændstofforbruget og emissionsniveauet markant sammenlignet med en standard hækkeklipper.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Takket være den avancerede Low Vib-teknologi absorberer maskinen vibrationerne, så brugerens arme og skuldre skånes. Det bagerste håndtag kan vinkles, så man lettere kan klippe hækkens sider og top.

Sværdlængden er 75 centimeter og vægten sniger sig op på 6 kg.

Skal høje hække eller mange hække i forskellige højder klippes kan Husqvarnas nye stang-hækkeklipper 325HE3 med X-Torq motor lette arbejdet.

Den har justerbart sværd med en rækkevidde på op til tre meter, så man let kommer omkring uden at skulle medbringe en stige.

Husqvarna har i udformningen af stang-hækkeklipperen fokuseret på at udvikle en effektiv stang-hækkeklipper med lav vægt for at skåne brugerens skuldre og ryg.