Abonnementsartikel

Den intelligente styring Top Link kobler trådløst kogeplade og emfang sammen. Thermex har udviklet dette elektroniske modul, der installeres under bordpladen mellem strømstikket i væggen og kogeenheden.

Når kogepladen tændes, sender modulet et signal til emfanget, der starter motoren på trin 2 eller trin 3 afhængigt af forvalg. Samtidig tænder lyset. Når kogeenheden slukkes, kører emfanget videre i 15 minutter på trin 1 med lyset tændt og fjerner den sidste mados, inden det slukkes helt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Opgrader din elkogeplade

Modulet passer til alle elektriske kogeplader, lige meget om det er en traditionel eller med induktion og uanset fabrikat. Det arbejder med radiobølger og kan derfor placeres under alle typer af bordplader, også granit eller beton. Monteringen skal foretages af en autoriseret elinstallatør.

Top Link kan bruges til automatisk tænd/sluk af en hel række emfang fra Thermex, herunder alle Metz-modellerne, Mini, Medio og den populære Maxi, der er gemt væk i loftet over kogezonen. En udgave af Top Link, der kan kobles til ovne, er under udvikling.

Top Link samt Metz-serien fås hos køkken- hvidevareforhandlere over hele landet.