Abonnementsartikel

Det var en glad vinder fra Lynge på Sjælland, der modtog nyheden om, at han havde vundet en af Fritidsmarkedets konkurrencer i maj måned, Præmien, en iPad Mini fra Apple, blev udløst af anlægsgartner Chris Rasmussens deltagelse i Fritidsmarkedets læseranalyse.

Chris Rasmussen blev opmærksom på Fritidsmarkedet, da han i august sidste år besøgte Have og Landsskabs-messen i Slagelse, hvor han også tilmeldte sig nyhedsbrevet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg havde faktisk lige tænkt på at købe en iPad, sagde en glad vinder.

- Jeg regnede slet ikke med at vinde, men deltog i læseranalysen, fordi jeg synes, at Fritidsmarkedet er en god avis, og jeg vil gerne være med til at hjælpe.

Ud over nyheder om livet på landet, hus, have, dyr, maskiner og tilbehør til bygninger, så indeholder nyhedsbrevet også informationer om de seneste af vores mange læserkonkurrencer, blandt andet læseranalysen, som Chris Rasmussen heldigvis valgte at gennemføre.

Tilmed dig nyhedsbrevet og vind

Du kan også være den heldige vinder af en af vores mange præmier. I denne måned er du med i konkurrencen om at vinde et gavekort, som kan bruges hos JP Havedesign, der leverer unikke formstøbte krukker, fade og urtepotter til haven, parken, bytorvet eller virksomheden, så skynd dig ind på fritidsmarkedet.dk og deltag i læseranalysen, der kører i juni og juli måned.

Tilmed dig samtidigt vores nyhedsbrev, så er du sikker på ikke at gå glip af en af de mange fantastiske præmier.