Abonnementsartikel

Din mening om Fritidsmarkedet er vigtig for os - så vigtig, at vi udlodder et gavekort til 3.000 blandt de, der deltager i Fritidsmarkedets læserpanel.

Fritidsmarkedet oplever en kæmpestigning i besøgstallet på www.fritidsmarkedet.dk, og den trykte udgave har fra den 1. maj 2016 fået næsten 20.000 nye læsere, således at oplaget nu ligger på 98.000.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vi på Fritidsmarkedet vil fastholde vores førende position både på print og online og beder derfor alle læsere, såvel nye som gamle, om at være med til at udvikle www.fritidsmarkedet.dk og den trykte udgave.

En endnu bedre oplevelse

Giv din mening til kende ved at bruge nogle minutter på en række spørgsmål, så vi kan gøre Fritidsmarkedet til en endnu bedre læseoplevelse for alle vores læsere.

Ved at deltage i læseranalysen er du med i konkurrencen om at vinde et gavekort, som kan bruges hos JP Havedesign, der leverer unikke formstøbte krukker, fade og urtepotter til haven, parken, bytorvet eller virksomheden.

Gå ind på fritidsmarkedet.dk - klik på feltet på forsiden "Vind et gavekort" . Giv din mening til kende og deltag i læserundersøgelsen.

Dine svar vil være helt anonyme, men for at vi kan finde vinderen af gavekortet, skal deltagerne i læseranalysen udfylde navn, telefonnummer og e-mailadresse. Informationen vil kun blive benyttet til at kontakte vinderen. Vinderen vil blive udtrukket den 1. august.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ved tilmelding til læserpanelet accepterer man samtidig at modtage Fritidsmarkedets nyhedsbrev.