Abonnementsartikel

Der er gode maj-nyheder for alle boligejere i Danmark. Nye tal viser, at hele landet oplever stigende priser. Salgsprisen for villaer og rækkehuse steg med 1,5 procent på landsplan og med helt op til 3 procent i regionerne.

Det er nye tal fra Boligsidens Markedsindeks for maj, der viser den positive fremgang. På landsplan steg salgsprisen for villaer og rækkehuse med 1,5 procent fra april til maj. Men ikke nok med det, der er fremgang i alle regionerne. Region Midtjylland havde den mindste stigning på 0,7 procent, mens Region Sjælland lå stærkest med en stigning på 3 procent.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er god grund til at holde øje med Region Sjælland i øjeblikket. I årets første måneder havde Syd- og Vestsjælland som den eneste landsdel flere hussalg sammenlignet med samme periode i 2015, og nu stiger priserne markant i forhold til resten af landet. Samtidig er salgstiden i Region Sjælland faldet med 4,6 procent den seneste måned og er kommet under 200 dage. Meget peger på, at det er en region, hvor boligmarkedet netop nu er i fremgang, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Så har man lyst og mod på at flytte ud af byen, så kan man med fordel bytte lejligheden i byen ud med en stor villa uden for regionen ? og endda med et stort overskud på kontoen, lyder det fra Boligsiden.