Abonnementsartikel

Landmanden passer på dyrene, men hvem passer på landmanden?

Den problematik rejser bachelor i sundhed- og ernæring Kirsten Bak Hansen, som er på Landsskuet med sin forretning Sundhedsshoppen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Landmanden skal nok sørge for, at dyrene får de nødvendige næringsstoffer, vitaminer og mineraler for at de trives optimalt, giver den maksimale ydelse, hvilket igen smitter af på økonomien og bundlinjen. Men mange landmænd glemmer at tænke på deres eget helbred i tide, fortæller Kirsten Bak Hansen.

Ifølge Kirsten Bak Hansen er mange landmænd slidt op, når de når de 60 år, og resultatet er ofte, at der skal skiftes en hofte eller et knæ, hvis bedriften fortsat skal passes, men den slags operationer slider hver gang på helbredet.

I teltet Mad for alle fortæller Kirsten Bak Hansen om naturlige byggesten, vitaminer og mineraler. I løbet af de seneste fem år har hun hjulpet mange landmand med at få et bedre helbred ved at indtage de rette mineraler, vitaminer og næringsstoffer.

- Mit mål er at være med til at gøre en forskel for så mange mennesker som muligt, og der er rigtig mange landmænd i det syd- og sønderjyske område, som gennem de sidste par år har erfaret på egen krop, hvad det betyder at starte genopbygning og vedligeholdelse af kroppen med de naturlige kosttilskud, siger hun.

Kirsten Bak Hansen er i øvrigt ikke den eneste i familien, der er på Landsskuet i år. Andets steds på pladsen finder man hendes bror, der er på skuet som udstiller.