Abonnementsartikel

For mange af os er hedeture og hysteriske anfald en del af at skulle starte en traditionel plæneklipper med startsnor. Er man heldig, starter den efter tre-fire træk, i værste fald kan man hive i snoren, indtil armen værker.

Den nye plæneklipper fra Ryobi lover at sætte en stopper for ovennævnte. Med producentens startteknologi Easystart, kan man nøges med at dreje på en nøgle, ganske som når man hopper op på havetraktoren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nemme start kræver naturligvis, at man har sørget for at lade maskinens One+ batteri op, men har man glemt det, så er det stadig muligt at komme igang med at klippe plænen. Plæneklipperen er nemlig også udstyret med en startsnor.

Af andre finesse kan nævnes:

? En 175 cc Subaru motor, så du ikke behøver at skubbe plæneklipperen. Den gør arbejdet for dig!

? 7-punkts højdejustering, så du kan indstille din plæneklipper til græssets højde og klippe pænt og jævnt

? Sammenklappeligt design, så den er nem at opbevare

Artiklen fortsætter efter annoncen

? 4 forskellige funktioner: Græsbeholder, Bagudkast, Sideudkast og Bio-klip*

- Med denne plæneklipper med en Subaru-motor og indbygget Easy Start kan vi tilbyde den perfekte løsning til dem, der søger komfort, og til de ældre, der kan have svært ved at starte motoren ved at trække i en snor,? siger Fredrik Backert, Trade Marketing Manager for Ryobi.

Har du i forvejen investeret i andre af Ryobis One+ batteri-modeller, så behøver du ikke købe nyt batteri. De passer sammen, så det er bare at skifte over.