Abonnementsartikel

Klip, snit og og hækaffaldet er væk. Det er den lækre procedure bag tre nye hæksnittere fra GreenTec. Ifølge producenten er det dermed slut med den mest irriterende ting ved at klippe hæk, nemligt at fjerne hækaffaldet.

De tre produktnyheder RC 102, 132 og 162 til klipning og findeling af hække har et knivsystem, der består af 18 specielt hærdede knive. Disse sikrer et skarpt og ensartet snit ved grentykkelser op til 40 mm. (RC 162)

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Der er tale om en komplet nyudvikling med flere forbedringer, baseret på erfaring fra de tidligere modeller fra HC serien. De større forbedringer inkluderer forøget snitfrekvens, højstyrkestål og 360 graders bevægelige knive.

Maskinerne er konstrueret i Domex 700 højstyrkestål, hvorved egenvægten er reduceret, samtidig med at konstruktionen er gjort stærkere. Af ekstra features kan nævnes at de nye modeller leveres med støttehjul som standard, og at der er en ekstra justeringsmulighed af knivenes klippevinkel.

Som noget helt nyt, kan de tre hæksnittere kombineres med GreenTec?s Redskabsramme HXF. Derfor er det nu muligt at klippe hæk og hegn med hæksnitteren med sin minilæsser, frontlæsser og teleskoplæsser.