Abonnementsartikel

Den grønne branches store markedsplads er blevet tilført nye kræfter. Det er tale om tidligere turistchef og projektleder i Visit Nordjylland, Dina Overgaard, som nu får overdraget stafetten som udstillingsleder for Have & Landskab. Og den udfordring er hun klar til, fastslår den 48-årige midtjyde.

- Jeg befinder mig faktisk som lidt af en bi i en blomsterhave, når virksomheder og samarbejdspartnere er mangeartede, siger Dina Overgaard, der blandt andet har været tovholder på så forskelligartede begivenheder som det store karneval i Aalborg, Tordenskjoldsdagene i Frederikshavn, Muslingefestivalen i Løgstør, og surferparadiset Klitmøllers storstilede Cold Hawaii-event.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derfor er Have & Landskabs formand, adjungeret professor ved Københavns Universitet, Palle Kristoffersen, også helt tryg ved at have Dina Overgaard ved roret.

- Vi sad jo heldigvis et meget stærkt felt af ansøgere til jobbet som udstillingsleder. Og det var vigtigt, for vi skulle på samme tid sørge for at bevare vores styrker og videreudvikle på en etableret succes. Derfor endte valget på Dina Overgaard, som ud over den praktiske erfaring med at arrangere udstillinger også er et enormt effektiv kort, når det gælder om at etablere netværk og arbejde mere strategisk med markedsføringen, fortæller Palle Kristoffersen.

Med Dina Overgaards ansættelse får Have & Landskab ?17 for første gang en kvinde i spidsen for branchens største udstilling. Men det ser den nye udstillingsleder ingen problemer i, tværtimod.

- For mig er det en ubetinget styrke. Jeg skal jo ikke selv gå og slæbe køreplader ude på arealerne, og når det drejer sig om organisering og samarbejde, mener jeg på ingen måde, at mænd skulle være kvinder overlegne. Faktisk er det min oplevelse, at man opnår en god kombination af styrker, når en kvinde træder ind i en mandsdomineret verden, som Have & Landskab jo alt andet lige er,?forklarer Dina Overgaard.