Abonnementsartikel

Igen i år vil der være fokus på at gøre Aulum dyrskue til en familiebegivenhed med aktiviteter for alle. Dyr er fortsat omdrejningspunktet for dyrskuet, hvor de besøgende kan komme på helt tæt hold af heste, køer, kaniner, geder, får og flere dyr. Samtidig er der også udstillere af fødevarer, maskiner samt kræmmere.

Arrangørerne gør meget ud af, at børnene skal have en god dag med mange oplevelser. Derfor er der arrangeret sjove aktiviteter for børnene, blandt andet legeland og børnedyrskue. Under børnedyrskuet kan børn under 14 år gratis deltage i en konkurrence, hvor de skal præsentere sit kæledyr samt svare på et par spørgsmål herom.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Traditionen tro vil der igen i år desuden være træf for både veteranbiler og motorcykler.

Traktortræk

Som noget nyt afholdes der i år traktortræk om fredagen. Det er foreningen Aulum Traktortræk, der sørger for nogle sjove timer med drønende motorer og lugten af diesel. Desuden er der i år inviteret flere lokale non profit foreninger, som kan deltage samlet på et område med stande.

Tilmelding

Der er åbent for tilmelding til den 6. juli og alle udstillere indenfor dyr, maskiner, fødevarer og kræmmere kan tilmelde sig på hjemmesiden www.aulumdyrskue.dk, hvor man også kan se det færdige program.