Abonnementsartikel

To kroner og 85 ører.

Det koster det i timen at have tændt for en varmelampe fra Solamatic. De elektriske varme-lamper med høj energiudnyttelse er ifølge producenten blandt markedets mest effektive og miljøvenlige løsning til opvarmning af udendørsarealer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er da også en af grundene til , at Restaurant Moment på Friland ved de naturskønne Mols Bjerge har valgt firmaets varmelamper. Restaurant Moment er - foruden grøn mad i gourmetklassen - kendt for kulinariske helhedsoplevelser, der forener bæredygtighed, natur og miljø. Dette bekræftes blandt andet af bygningens mange solceller og det 205 m2 store drivhus, hvor der vandes og gødes med restaurantens spildevand.

Miljøvenlig varme

Miljøvenlighed er et ufravigeligt krav hos Restaurant Moment, der har Solamagic varmelamper i haven, hvor gæsterne spiser og færdes. Varmen fra lamperne lægger ikke pres på energiforbruget, da hver lampe kun koster 2,85 kr. pr. tændt time.

Når en grøn restaurant som Moment i Friland vælger denne løsning, skyldes det varmelampernes effektive teknologi, der omsætter en meget stor del af el-energien til varme. Samtidig har de ? modsat gasvarmere ? ingen direkte udledning af CO2.

Styret med app

Ifølge Solamatic er det teknologien No-glare og det nyudviklede Solastar varmelegeme, som med ekstra høj ydelse gør Solamagic

varmelamper til markedets mest skånsomme løsning for miljøet. Samtidigt har firmaet udviklet app'en BlueTwo, så det er nemt at styre varme og lys fra en smartphone.