Abonnementsartikel

Den nye brændeovnsserie, Aduro 9 Lux, fra producenten Aduro bygger på deres bestseller Aduro 9, og ifølge producenten kombinerer den på bedste vis et stilrent og elegant design med en unik brugeroplevelse.

Serien omfatter i første omgang de to modeller - Aduro 9.3 Lux og Aduro 9.5 Lux - der adskiller sig fra hinanden i størrelse og form. Begge modeller har en sort glaslåge, der sikrer et uforstyrret indsyn til flammerne. Nyt i modellerne er en lukkemekanisme, der gør det let og blødt at åbne og lukke lågen uden nogen metallisk lyd.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

På de nye Lux-modeller er en særlig feature den buede glaslåge, og Aduro 9.3 Lux-modellen er brændkammeret hævet, så der skabes luft omkring brændeovnen.

Begge modeller har ekstern lufttilførsel, hvor luften til forbrændingen tilføres udefra og direkte ind i brændeovnen. Dette er især et godt valg til huse, der er meget tætte ? typisk moderne og velisolerede huse.

Både Aduro 9.3 Lux og Aduro 9.5 Lux er udstyret med Aduro-tronic, der automatisk regulerer forbrændingsluften. Fordelene er enkel betjening, op til 40% mindre brændeforbrug og ren forbrænding.