Abonnementsartikel

Det er ikke fordi, der mangler gode råd og vejledninger til, hvordan man slipper af med dræbersneglene, men forslaget fra HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, fortjener nu alligevel omtale.

I en pressemeddelelse gør HOFOR opmærksom på, at dræbersnegle er kanibaler, og det derfor er en ualmindelig dårlig ide blot at skære dem over med en spade, og så lade dem ligge. Det betyder blot, at endnu flere snegle bliver tiltrukket. Sneglene skal helt væk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men ud over at være kanibaler, så er dræbersneglene åbenbart også glade for øl, så den enkle ide fra forsyningsselskabet lyder således:

Tag en mælke-, juice- eller yoghurtkarton med skruelåg. Grav den ned i jorden i haven, så kun åbningen stikker op. Hæld en god sjat øl og lidt vand i kartonen, sådan cirka en tredjedel, og så kan du vente stille og roligt på, at de ølglade dræbersnegle kommer krybende og kravler ned i den lækre ølblanding.

Husk på at dræbersneglene er mest aktive om aftenen, så vent til morgenen efter med at skrue låget på og grave kartonen op.