Abonnementsartikel

Alle er velkomne, når Haveselskabet her i august afholder årets Havefestival med åbne haver over hele landet. I år er over 200 haver med i Haveselskabets festivalprogram, så der er en god mulighed for, at du kan finde skiltet ?Haven er åben? i dit område. Er skiltet ude, er man velkommen til at kigge indenfor.

- Det unikke ved Haveselskabets Havefestival er, at det er høj som lav, der deltager. Her er alt fra store, parklignende, haver til små kolonihaver, men fælles for alle er passionen og glæden ved at vise resultatet af sit arbejde frem for nogen, som deler samme hobby. Det giver en rigtig god stemning, hvor der bliver udvekslet erfaringer i stor stil, siger Haveselskabets direktør, Charlotte Garby.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alle er velkomne

Alle, der er medlem af Haveselskabet, kan vælge at holde åben have for besøgende, og det er der flere hundrede der hvert år benytter sig af - til glæde for de mange andre, der nyder at besøge de mange skønne haver. Og selv om du ikke er medlem af Haveselskabet, er du meget velkommen i de åbne haver.

På Haveselskabets hjemmeside haveselskabet.dk/festivalhaver kan du se hvilke haver, der holder åbent i dit område under Havefestivalen 13. og 14. august, og i hvilket tidsrum, du kan komme på besøg i de enkelte haver. Her kan du også se, i hvilke haver, du kan købe planter med hjem, hvor du kan købe kaffe, spise din medbragte mad eller tage hunden med.

Fakta om Haveselskabet

Haveselskabet er en almennyttig forening, med cirka 30.000 medlemmer. Haveselskabet udgiver havemagasinet "Haven", som medlemmerne modtager 10 gange om året.

Haveselskabets lokale afdelinger arrangerer hvert år mere end 1.000 havearrangementer og Åbne Haver i hele landet.