Abonnementsartikel

Skagen Fondene har været hovedsponsor for Dansk Varmblods hingstekåring i tre år, hvor de har lagt navn til Hal M. Skagen Fondene har således også været med i 2016, hvor hingstekåringen for første gang indtog Boxen, skriver Dansk Varmblod i en pressemeddelelse.

- Vi er meget glade for samarbejdet med Skagen Fondene og naturligvis også stolte af, at de har valgt at forlænge samarbejdet med yderligere to år, siger Dansk Varmblods sekretariatschef Casper Cassøe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Skagen Fondene har bevist, at man kan bruge sponsorsamarbejdet med Dansk Varmblod både bredt og målrettet. De har været dygtige til at få meget ud af hingstekåringen ved at invitere mange af deres erhvervskunder og har haft op i mod 200 besøgende kunder dagligt under arrangementet.

- Vi ser det som en blåstempling af hingstekåringen, at Skagen Fondene vælger at fortsætte samarbejdet, udtaler Casper Cassøe.

Støtter sport i rivende udvikling

I forbindelse med forlængelsen af hovedsponsoraftalen med Dansk Varmblod siger administrerende direktør i Skagen Fondene i Danmark, Jens Elkjær:

- Vi har i de sidste tre år haft stor glæde af vores samarbejde med det dygtige team bag Dansk Varmblod. Med den nye toårige sponsoraftale fortsætter vi støtten til en sport, der er i en rivende udvikling. Samtidigt giver det os mulighed for at tilbyde eksisterende og nye kunder nogle ekstraordinære oplevelser og møde dem i nogle inspirerende rammer, når Dansk Varmblod afholder deres events.