Abonnementsartikel

John Deers Gator-familie er netop blevet udvidet med den nye model XUV590i og vil for første gang kunne opleves på Maskiner under Broen. Den terrængående XUV-transporter har høj kørehastighed og servostyring med god kørekomfort og manøvredygtighed. Den kraftige 2-cylindrede motor og uafhængig affjedring på alle 4 hjul gør den nye Gator i stand til at gå i krig med udfordrende terræn.

Udover den terrængående Gator, medbringer John Deere et udvalg af frontklippere ligesom Zero-Turn klipper-serien vil være at finde under "Broen". All

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og hvis man er i stand til at tænke frem til den kommende vintertjeneste, er der mulighed for at se nærmere på John Deeres Snowfox-modeller.

Fakta om Maskiner under broen

Maskiner under Broen er en ny grøn maskinmesse som afholdes 24. og 25. august 2016. Messen holdes på arealet under Lillebæltsbroen på den fynske side. Maskiner under Broen arrangeres af Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg.

Messen henvender sig primært til kommuner, materialegårde , boligselskaber, institutioner, anlægsgartnere, entreprenør, maskinstationer, kirkegårde med videre.