Abonnementsartikel

Med den nye M18 Fuel SDS-Max kombihammer leverer Milwaukee banebrydende innovation til markedet for batteriværktøj, fremhæver producenten af elværktøj i ny pressemeddelelse. Ifølge firmaet, er Milwaukee nu den eneste producent af elværktøj med et komplet sortiment af borehammerløsninger, der alle er baseret på samme batteriplatform.

- Vi glæder os over at levere verdens første 18 V SDS-Max kombihammer. Brugerne er for første gang ikke begrænset af hverken forlængerledning eller generator, når de skal bruge en større SDS-Max hammer, siger Thomas Møller, Nordic Trade Product Manager hos Milwaukee Tool.

Artiklen fortsætter efter annoncen

40 millimeter kapacitet

Det er producentens patenterede M18- og M18 Fuel-teknologi, der ligger bag den nye borehammer med 40 millimeter kapacitet og kraft nok til at mejsle uden afbrydelser i op til 20 minutter med et batteri.

- Vores brugeres mulighed for at drive denne SDS-Max kombihammer med samme M18-Redlithium-Ion-batterisystem, som de har brugt til deres SDS-plus-løsninger, giver uovertruffen produktivitet, siger Thomas Møller.

35 procent mere effekt

Milwaukees teknologi betyder, at Max kombihammeren kan levere den nødvendige ydeevne til krævende opgaver, såsom tør kerneudboring og mediumkrævende mejsling i både beton og armeret beton.

Kombihammeren er også blandt de første Milwaukee-løsninger, der drives af det nye M18 Redlitium-Ion High Demand 9,0 Ah-batteri. Ifølge producenten giver denne batteriteknologi op til fem gange længere driftstid, 35 procent mere effekt og arbejder ved op til 60 procent lavere temperaturer end standard litium-ion-batterier.

Den nye M18 Fuel SDS-Max kombihammer kommer på markedet i september 2016.