Abonnementsartikel

Det er ikke kun hestene, der er i fokus på Store Hestedag den 3. - 4. september, når Dyrskuepladsen i Roskilde fyldes med mennesker og dyr. Hundene har nemlig også vundet indpas på hestedagene, der i år afholdes for 13. gang, og i år er der flere spændende hundeaktiviteter for de mange, der selv har hund med.

På Store Hestedag vises en bred palette af de mange måder, som vi bruger vores heste på. Man kan opleve hesten i dressur, military, ponygames, horsemanship og ikke mindst, når konkurrerencen om titlen som Dagens Hest går igang. For hundene er der konkurrerer og udstillinger, blandt andet kan man opleve hunde, der danser til musik.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Store hesteshow

To gange hver dag kan publikum opleve det store hesteshow, hvor mere end hundrede heste viser deres kunnen frem i Ring 1. Her kan man se de mange forskellige ride-discipliner, køreshow, western, ponyræs og meget mere. I år gæstes hesteshowet desuden af internationale gæster, når Team Gonzalez viser deres veldresserede Lusitano-heste frem.

Tag din egen hund med

Har man lyst, kan man tage sin egen hund med og få den bedømt i en hundebedømmelse. Alle hunde, uanset race eller ej, bliver bedømt af professionelle hundedommere, der giver hver hund en mundtlig vurdering. Tilmelding foregår ved Hunde-ringen inden start. Desuden kan man slippe sin hund løs på den bemandede legeplads, hvor en adfærdstræner gør dig klogere på din hunds møde med andre hunde.

Det hundeglade publikum kan opleve DM i Agility, konkurrencer i Rally Lydighed, en masse hundeudstillinger og shows, hvor hundene viser deres racers fortrin og færdigheder frem.