Abonnementsartikel

Det kan være hårdt for ryggen at samle frugter op, ikke mindst her i efteråret, hvor rigtig mange frugter begynder at falde fra grenene og ned på jorden. Med Gardenas nye frugtopsamler kan du samle nedfaldsfrugter op uden at skulle bukke dig efter dem. I stedet ruller du fra opretstående stilling frugtopsamleren henover frugterne, der fanges i en centrifuge. Opsamleren har også en skovlfunktion til de frugter, der er svære at få fat i.

De opsamlede frugter kan efterfølgende tippes ud gennem sideåbningen - helt uden at du behøver at bøje dig ned. Frugtopsamleren kan opsamle frugter i forskellige former og størrelser, cirka 4-9 centimeter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fleksibel og let at opbevare

Frugtopsamleren er en del af Gardenas combisystem. Det betyder, at du kan bruge det samme skaft til de over 80 redskaber i serien. Frugtindsamleren sættes ganske enkelt på skaftet og skrues fast, og med det samme har du en stram og 100 procent vippefri tilslutning, som gør den komfortabelt at arbejde med.

De mange redskaber og skafter i flere længder og materialer er fra Gardenas side sammensat, så de dækker alle opgaver i haven. Gardena garanterer, at selvom du skruer redskaber af og på mange gange, så sidder skaft og redskab helt fast - uden at rokke. Garantien gælder i 25 år.