Abonnementsartikel

Skal der skæres i materialer som metalrør op til 130 millimeter og træ i tykkelser op til 255 millimeter, så kan Makitas nye bajonetsave være en mulighed til opgaven. Ifølge en pressemeddelelse fra producenten, så leverer både 18V- modellen DJR187Z og 2 x18V-udgaven DJR360Z en overbevisende motorkraft, hvor slagantallet i de to gear er fra 0 - 3.000 slag i minuttet.

Snitlængden er 32 millimeter, og savene er med 3,7 og 4,0 kilo forholdsvis lette at håndtere, da de er udstyrede med med ergonomiske greb og har et lavt vibrationsniveau.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hurtigt og produktivt arbejde

Det ledningsfrie arbejde med akku-bajonetsavene sparer tid, ikke mindst da motorerne efterhånden har muskler til at klare selv krævende skæreopgaver.

Makitas 18V-lynoplader er kun 15 - 45 minutter om at få Li-Ion batterierne, som fås fra 1,5 til 5,0 Amperetimer - op på fuld styrke. Det betyder, at hvis man har et ekstra batteri, så er man i stand til at arbejde uden afbrydelser.

Bajonetsavene har to hastigheder og en ny, vertikal gearkonstruktion. Desuden har savene elektronik og motorbremse samt beskyttelse mod overbelastning.

boa