Abonnementsartikel

Fra producenten Dewalt kommer nu en batteridreven rundsav, som ifølge firmaets pressemeddelelse er lige så stærk og effektiv som en rundsav til lysnettet. Det sker ved hjælp af det nye batterisystem XR Flexvolt.

De nye modeller DCS575 og DCS576 har kulløs motor og er kraftfulde med en meget lang køretid og stor skærekapacitet. De klarer op til 339 snit i 50x100 millimeter tykke træbjælker på en enkelt opladning. Derudover har de en høj nøjagtighed, der er giver hurtige, rene og præcise snit, takket være den justerbare dybdeindstilling. Indstilling af forskellige geringsvinkler går både let og hurtigt og låsefunktionen sikrer præcisionen. Model DSC576 kan desuden anvendes med styreskinne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En indbygget LED-lampe lyser skærelinjen op, og en ventilator blæser støvet væk, så man hele tiden har overblik over arbejdsemnet. I det hele taget har brugervenligheden været i fokus under udviklingen af de ledningsfrie rundsave.

Alle detaljer og funktioner er udformet til at øge komforten, sikkerheden og præstationen for de professionelle håndværkere. Den lette og kompakte maskinkrop har et meget velbalanceret design, der gør håndteringen af saven fleksibel og effektiv og samtidig mindsker trætheden hos brugeren.

For at øge effektiviteten yderligere lancerer Dewalt også en serie specialdesignede rundsavsklinger som ekstra tilbehør. Som navnet ?Extreme Runtime? antyder, giver de endnu længere køretid og hele 119 procent flere snit pr. opladning.