Abonnementsartikel

HA Fog er klar med en ny og opdateret fejemaskine, og ideen blev født på et af de møder, som alle ansatte hos den Brøndby-baserede maskinhandler deltager i.

- Vi mødes alle mand en gang om måneden og snakker om alting. Man tror, man får snakket sammen i hverdagen, men det gør man ikke. I hvert fald ikke på den måde, hvor man åbent snakker om, hvordan man kan gøre det endnu bedre, siger direktør direktør Karsten Fog om processen, der førte til, at HA Fog gik i gang med at designe den nye fejemaskine.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Den væesntligste forbedring består i udformningen af skærmen på fejemaskinen. Den har fået et væsentligt mere minimaslistisk design, så den flugter med kosten i siderne frem for at dække den helt ind.

- Det betyder, at den nu kan komme helt ind til hushjørnerne. Det er jo en oplagt forbedring af den type, hvor man siger "hvorfor dælen har vi ikke tænkt på det noget før". Det er en af grundene til, at det er en god ting at mødes på den måde, vi gør, siger Karsten Fog, der i år kan fejre virksomhedens 60 års jubilæum.