Abonnementsartikel

Selv om Dewalts nye vinkelsliber er batteridrevet, så lover firmaet, at det fuldt og helt kan leve op til, hvad vi kender fra en ledningsdrevet vinkelsliber. Det skyldes ifølge Dewalt firmaets nye batterisystem XR Flexvolt, der byder på hele 54 Volt. Det nye batterisystem har ifølge Dewalt revolutioneret udbuddet af batteridrevet værktøj til professionelle håndværkere og har banet vejen for en helt ny generation af superstærke, brugervenlige batteridrevne maskiner.

Vinkelsliberen DCG414 er en af de nyheder, som lanceres sammen med det nye batterisystem. Ydeevnen er helt sammenlignelig med en vinkelsliber til lysnettet, hvilket giver større fleksibilitet for de håndværkere, der dagligt bruger en vinkelsliber.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Effekten af det nye 54 Volt-batteri giver DCG414 en hastighed på hele 9.000 omdrejninger per minut og en lang køretid. Derudover har den op til 75 procent højere drejningsmoment og 1.000 Watt mere kraft end tidligere batteridrevne vinkelslibere. Designet er smalt og fleksibelt og har funktioner som "One-Touch skærm" til hurtig og nøglefri justering og udskiftning af skiver.

Et elektronisk sikkerhedssystem giver brugeren optimal kontrol med blød start, kickback-bremse og nulstrømsafbryder.

Som ekstra tilbehør findes nu også en serie specialdesignede skære- og slibeskiver, Extreme Runtime, som fordobler køretiden og holder fire gange så lang tid som en standardskive.