Abonnementsartikel

Producenten iRobot har solgt i millionvis af husholdningsrobotter over hele verden, og nu kommer deres nyeste skud på stammen til salg herhjemme. Der er tale om robotgulvmoppen Braava jet, der går direkte efter skidtet på i køkkener og badeværelser.

Braava jet klarer snavs og skidt på svært tilgængelige områder, for eksempel under køkkenskabene og omkring toilettet. Du skal blot montere en Braava jet-rengøringsklud, så vælger robotten automatisk mellem gulvvask, gulvmopning eller fejning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Robotgulvmoppen er udstyret med præcisionsjetspray og et vibrerende rengøringshoved, som løsner snavs og skidt, alt imens rengøringskludene nedbryder og isolerer snavs. Robotgulvmoppen navigerer på intelligent vis på steder, hvor pladsen er trang, og med rengøringsmønsteret sørger for, at den når rundt over det hele.

Nærmest lydløs

Ifølge en pressemeddelelse fra iRobot behøver man ikek at frygte for unødvendig støj, da den angiveligt er tæt på at være lydløs. Efter endt rengøring afmonteres og kasseres engangskludene nemt ved blot at trykke på en knap, uden at det er nødvendigt at røre ved snavs og skidt.